MatchOffice jubilerer: 20 år som global genvej til kontorhotel & coworking

MatchOffice jubilerer: 20 år som global genvej til kontorhotel & coworking

30
sep
2024
Steen Uno
Her i oktober er det 20 år siden, at den danske søgeportal MatchOffice gik online i Hellerup og eksponerede en ny innovativ web-markedsplads, som tilbød at formidle lejere til i første række danske, men snart efter også europæiske kontorfællesskaber.
30
sep
2024
Steen Uno

 

 

 

 

 

I de næste år voksede og udviklede MatchOffice sig til uafhængig markedsførings-platform for mæglere, kommercielle ejendomsselskaber og private udlejere i også Sverige, Norge og Tyskland.

Siden fulgte en række andre større vesteuropæiske lande som Holland, FRankrig, Italien og Spanien og sidenhen også USA, Mellemøsten, Asien, Afrika med flere.

I dag har MatchOffice, nu med hovedkvarter i den vestukrainske universitetsby Lviv, manifesteret sig som en af ​​de førende aktører på det globale kontor- og coworking-udlejningsmarked.

Efter pandemien repræsenterer og tilbyder et nyt redesignet og opdateret MatchOffice.com mere end 12.000 fleksible kontor- og coworking lokaler verden over.


Stærk vækst

"I sommer har vi implementeret en splinterny version af vores udbyder-backend, som sikrer en strømlinet proces ved oprettelse og redigering af annoncer," siger MatchOffice CEO Jakob Dalhoff.

"Vi har desuden søsat vores første AI-værktøj, en integration til ChatGPT, der kan understøtte udlejere i at formulere detaljerede lejebeskrivelser på ingen tid. Derudover har vi også for nylig introduceret flere nye funktioner til at forbedre annonceringer på de sociale medier."


  



"Netop nu arbejder vi på at kunne lancere nogle nye markante marketingtiltag på et
par af vores stærkeste nationale udlejningsmarkeder," siger jubilerende MatchOffice-
direktør Jakob Dalhoff.



"Netop nu arbejder vi på at kunne lancere nogle markante markedsføringstiltag på et par af vores stærkeste nationale udlejningsmarkeder.

I kølvandet på det hybride workflows gennembrud står vores globale CRE-leasingbranche over for stærk vækst i antallet af lokationer. Udbyderne præsenterer i dag mindre lejemål pladser med kortere løbetider," tilføjer Jakob Dalhoff.


Støtte til Ukraine

Da Rusland 24. februar 2022 indledte sine voldelige angreb på den ukrainske befolkning, blev de daglige arbejdsgange og rutiner hos også MatchOffice-virksomheden stærkt påvirket - blandt andet blev en medarbejder hentet til hæren.

MatchOffice besluttede selv at gå i offensiven og begyndte at udvikle omfattende hjælpe- og støtteprogrammer for det store antal involverede ofre og kombattanter, delvist i samarbejde med Lviv International Rotary Club.

 



MatchOffice og Jakob Dalhoff har faciliteret forskellige støtte-donationer - helt fra
LEGO-gaveæsker til taknemlige børn og til hospitalsgeneratorer samt mobile læge-
klinikker til de ukrainske frontlinjer.


 

Jakob Dalhoff har været drivkraft bag en lang række humanitære støtteprojekter som produktion og distribution af mobile akutklinikker til Ukraines militære frontlinjer, generatorer til hospitaler i Kharkiv og Mykolaiv, termotøj til at holde de ukrainske soldater varme om vinteren m.v..

I disse udfordrende tider har Jakob Dalhoff først som sidst anset det som sin pligt at holde mod og moral oppe blandt sine 40 MatchOffice-medarbejdere i Lviv. 


Yderligere upgrade

"I tæt samarbejde med vores danske søsterorganisation, Lokalebasen.dk, tæller MatchOffice i dag blandt de allerbedst udviklede og mest innovative erhvervsudlejnings-platforme med tilstedeværelse og lejemål i 20 lande.

I sommer har vi arbejdet intensivt på at yderligere opgradere vores kommunikations-kvalitet, så den opleves endnu mere personlig både blandt vores aktuelle MatchOffice-kunder og potentielle klienter," siger Jakob Dalhoff.


  



MatchOffice-hovedkontoret i Lviv arbejder målrettet på at opdatere og forny sin nu
20 år gamle udlejningsplatform for at sikre de mest strømlinede, effektive processer
for brugerne af portalens tjenester
.

 

 

"Vi trives med at udvikle vores forretning og mission i et konkurrencepræget marked og sikre de mest strømlinede og effektive processer for alle, der betjener sig af vores MatchOffice-services.

Jeg føler stor optimisme og tiltro til, at MatchOffice fremover vil kunne fejre mange nye, store jubilæer i en forhåbentlig anderledes fredelig fremtid her i Ukraine," tilføjer Jakob Dalhoff.  ●

 

 

Læs mere here:
MatchOffice.com: Our company history over 20 years
MatchOffice.com: Commercial space for rent worldwide
MatchOffice.com: Danish frontline fighter in Ukraine turns 50
MatchOffice.com: Danish company works on high alert in Ukraine

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo