Coworking kommer til at erobre hele kontor-udlejningsmarkedet

Coworking kommer til at erobre hele kontor-udlejningsmarkedet

09
okt
2024
Steen Uno
Coworking og andre fleksible kontorlokaler vil komme til at dominere og have erobret stort set hele kontor-udlejningsmarkedet allerede i 2030, forudser adskillige engelske kontorudbydere i en aktuel britisk undersøgelse.
09
okt
2024
Steen Uno

 

 

 

 
 

Kontorudbydere i Storbritannien vil i de kommende år markant øge mængden af fleksible kontor​​kvadratmeter i deres udlejningsejendomme. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt 250 britiske kontorudlejere.

I gennemsnit er 36% af udbydernes kontorarealer netop nu indrettet som coworking eller flex spaces - en procentdel, som de gennemsnitlig forventer vil stige til 54%, når vi når 2030. 

Men 10% eller 25 af de interviewede kontorudlejere forudser endda, at deres portoføljer i 2030 stort set kun vil bestå af fleksible kontorlokaler.

Over halvdelen (52%) af udlejerne mener, at deres kontorbygninger står foran ombygninger og redesigns, hvis de skal leve op til virksomhedernes fremtidige lejerkrav og behov.

Hybrid-revolutionen

Udbydernes respons i den aktuelle britiske survey falder ganske i tråd med stemninger, fornemmelser samt bevægelser rundt på de globale kontor-udlejningsmarkeder i disse år.

Efterspørgslen på fleksible arbejdspladser er efter pandemien steget voldsomt - ikke blot blandt freelancere, startup´ere og remote-arbejdere, men også større virksomheder ønsker i dag at rumme deres teams i mere fleksible, kreative og dynamiske miljøer.





Det er utvivlsomt vores stærkt ændrede måder at arbejde på kontoret på efter covid,
virksomhedernes øgede adgang til hybrid- og hjemmearbejde, der er primus motor
for de fleksible kontorlokalers fortsatte himmelfart.            Fotos: Loom Ática. Madrid



"Det er utvivlsomt vores stærkt ændrede måder at arbejde på kontoret på efter pandemien, virksomhedernes markant øgede adgang til hybrid- og hjemmearbejde, der er primus motor for de fleksible kontorlokalers fortsatte himmelfart. 

Men først som sidst har den fleksible arbejdsplads opnået sin stormende popularitet blandt kontorfolk, fordi den er i stand til at tilbyde dem en behagelig afslappet atmosfære samt tilgængelighed og social kontakt med kolleger, når de har behov for det," vurderer Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk


10 fleksible kontorrammer

I Indien annoncerer en aktuel markedsrapport, at over 80% af indiske kontorudbydere planlægger at udvide deres arbejdsrum og arealer med flexpladser i løbet af de kommende tre-fem år.

"Tidligere blev flexpladser overvejende optaget af nystartede virksomheder, men i løbet af de næste år vil mere end to tredjedele af kontorudvidelserne målrettes til flexrum ikke mindst blandt virksomheder inden for teknologi, ingeniør-, fremstillings- og sundhedssektorer," forudsiger Colliers-rapporten Reshaping the New-Age India Office Market.

 

Magasinet NINEtoFIVE har i denne kontekst udvalgt 10 danske kontorlejemål, der aktuelt eller med få tilpasninger kan danne ramme for din virksomhedes nye fleksible kontormiljø - vakante coworking og flex spaces, som netop nu kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

 

Nordport kontorhotel, Århusgade 118, 2150 København

I Nordport får du glæde af de mange gennemtænkte designgreb og indretningsløsninger, som giver dig en komfortabel arbejdsdag. Etagernes fælles hubs har tekøkken, loungeområde og printstationer. I stueetagen finder du husets fælles café, lounge og mødefaciliteter. 

● Areal: Flex plads, fast plads, kontorsuite
● Leje/måned fra 2.300 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Magnoliahus kontorhotel, Paradisæblevej 4, 2500 Valby 

Magnoliahus er inspireret af nordisk minimalisme med lyse træsorter, varme farver og grønne beplantningsområder. Her får du 24/7 adgang til mødelokaler,  eatery og cafe, high-speed internet, el, vand, varme og drift, postmodtagelse, rengøring, kaffe/the/danskvand, kopi, print, scan i fælles hub.

● Areal: Flex plads, fast plads, kontorsuite
● Leje/måned fra 2.300 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Kontorhotel, Frederiksborggade 15, 1360 København K

Dynamiske omgivelser i hjertet af København med Torvehallerne som nabo, Strøget inden for gåafstand og Nørreport Station lige uden for døren. Små og store private kontorer, konferencelokaler, et flot coworking-lokale og en attraktiv business lounge.

● Areal: 1-20 pladser
● Leje plads/måned: 2.600-2.900 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Coworking, Pilestræde 60, 1112 København K

Kontorhotel og coworking spaces med gårdhave i indre København med en bred vifte af faciliteter til at understøtte din virksomhed. Med kontorstørrelser på mellem 5 og 50 m² er der plads til både små og større virksomheder. P-pladser tilknyttet ejendommen.

● Areal: 1-10 pladser
● Leje plads/måned: 2.800-3.100 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

  

The Villa,Ewaldsgade 7, 2200 København N

Coworking-pladser og luksus-kontorer med vandudsigt i æstetisk Københavner-stil. Vi prioriterer, at vores lejere har mulighed for at networke på kryds og tværs, fordi vi er overbeviste om, at dette er noget, der skaber værdi i vores diversificerede kontorsamfund. 

● Coworking
● Leje pr. plads/måned: 3.900 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Winghouse, Ørestads Boulevard 73, 2300 København S

I det ikoniske Winghouse i Ørestads centrum, kan du finde en fleksibel coworking-løsning med udsigt til vandet, over Amager Fælled, hvor du kan handle i Fields og benytte de nærtliggende grønne områder til walk & talks. Kun 10 min. til Københavns lufthavn og Indre by, 

● Areal: 1-10 pladser
● Leje plads/måned: 1.880-2.200 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Knud Højgaards Vej 2, 2860 Søborg

Meget flotte kontorpladser i et gennemført kontorhotel, med mange gode fællesfaciliteter. Velbeliggende i populært erhvervsområde i Søborg, med gode tilgangsforhold og kort afstand til Ring 3, Motorring 3, Hillerødsmotorvejen samt øvrige motorvejsnet og indre København.

● Areal: Kontorpladser
● Leje pr. plads/måned: 4.600 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Kontorfællesskab, Lyngby Hovedgade 96-98, 2800 Kgs. Lyngby

Velbeliggende kontorfællesskab i stueetagen af en moderne ejendom opført i 1992. Ideel for fagfolk og virksomheder, der værdsætter en central lokation sammen med moderne bekvemmeligheder som ventilation og køling, der sikrer et optimalt arbejdsmiljø året rundt.

● Areal: 21-119 m²
● Leje pr. md. inkl. drift: 3.165-17.850 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

 

Kontorhotel, Store Torv 9, 8000 Aarhus C

Veletableret kontorfællesskab i hjertet af Aarhus med Midtby-stemning og atmosfære helt i top. Hyggelig tagterrasse, som lejerne frit kan benytte, når vejret tillader det. Huset rummer lejere på tværs af brancher, hvoraf omtrent halvdelen repræsenteres af iværksættere.  

● Areal: 1-6 pladser
● Leje plads/måned fra 2.400 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Kontorfællesskabet FIVE, Sverigesgade 5, 5000 Odense C

Kontorfællesskab på Odense Havn i flot prisvindende ejendom med smarte lokaler fyldt med stemning og alle kontorfaciliteter, mødelokaler, IT infrastruktur samt mange sociale og faglige arrangementer, hvor man ubekymret kan fokusere på at drive sin virksomhed.

● Areal: 1-10 pladser
● Leje plads/måned: 1.200-2.500 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

Find flere fleksible kontor- og coworking-lokaler her

 


Læs mere her:
Coworkinginsights.com: Office market transforms as flexible workspaces gain popularity

Allwork.space: Coworking spaces cheaper than office leases in 97% Of U.S. cities
Coworkinginsights.com: The latest coworking industry news and insights
Idealista.com: Spain the world's best remote work destination

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo