Fremtidens kontormiljø - som Gen Z´erne ser og vil forme det

Fremtidens kontormiljø - som Gen Z´erne ser og vil forme det

16
sep
2024
Steen Uno
Om ganske få år vil generation Z, de digitale årgange født i årene 1995-2009, udgøre næsten en tredjedel af den globale arbejdsstyrke og for alvor diktere fremtidens work spaces og indretning - udlejerne holder sig på opmærksomt forkant.
16
sep
2024
Steen Uno

 

 

 

 

 
Gen Z er generationen, der har oplevet en digital-first verden fra begyndelsen og er nu i fuld gang med at redefinere de traditionelle arbejdsnormer.

Opflasket og opvokset med teknologi er de unge Z´ere yderst ferme til at håndtere digitale værktøjer til kommunikation, samarbejde og produktivitet.

Deres medfødte komfort med teknologi inspirerer dem til at udfordre konventionelle kontormodeller, som de opfatter som restriktive og håbløst forældede.

Generation Z sværger til fleksibilitet og foretrækker open-plan rum og arealer, designs, breakout-rum, sociale hubs og brainstorming-zoner, uformelle mødeområder med skrivbare overflader, digitale tavler, videofaciliteter med mere.

Social interaktion

"Gen Z er vokset op med sociale medier og online-samarbejde, er vant til at arbejde i teams og værdsætter kontor- og arbejdsmiljøer, der understøtter samarbejde og teamwork, videndeling og åben kommunikation.

Virksomheder har derfor i dag travlt med at komme de unge Gen Z´ere i møde ved at tilpasse kontorrum, miljøer og arealer til disse medarbejderes nye værdier og workflows," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.





Virksomheder har netop nu travlt med at komme Gen Z´erne i møde ved at tilpasse
kontorrum, miljøer og arealer til de unge medarbejderes nye værdier og workflows.
                                                                                                                                 Foto: iStock



Således indgår arbejdsmarkedets kommende dominerende medarbejder-generation og dens behov i snart sagt alle nye kontorbyggerier lige fra tegnebrædt til møbeldesign. 

"Social interaktion og fleksibilitet er nøgleordene, når det drejer sig om at forme de kontormiljøer, der får dine Gen Z-medarbejdere til at trives og bidrage til videndeling, tværfaglige samarbejder og dermed til din virksomheds vækst," tilføjer Jakob Dalhoff.  


Kontor for Gen Z

Selv om Generation Z hylder enhver form for fleksibilitet, herunder remote- og hybridarbejde, viser nye undersøgelser, at de unge Z´ere i stigende omfang faktisk drages af fælleskabets rammer, interaktioner og inklusioner i arbejdspladsens afvekslende miljøer.

Magasinet NINEtoFIVE har i denne kontekst udvalgt 10 nye spændende, topmoderne danske kontorlejemål, der aktuelt eller med få tilpasninger er egnet til at række ud efter arbejdsmarkedets unge, men snart dominerende Gen Z - vakante kontorlokaler, som netop nu kan findes på Lokalebasen.dk:
 

 

 

Under Krystallen 1, 1562 København V

Fantastisk domicil-ejendom med mulighed for op til 500 arbejdspladser. Indretningen fordeler sig på kontor, personalerestaurant, mødefaciliteter, reception, lounge, café, mulighed for etablering af auditorium, bad/omklædning m.v.. Nem adgang til offentlig transport, egne p-pladser, aflåst cykelparkering. 

● Areal: 10.575 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 2.200 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

 

The Stamp, Carsten Niebuhrs Gade 4, 1577 København V

Nyopført kontorejendom i Postbyen med moderne kontorlejemål i lækker skandinavisk stil med overflader i rå beton, lyddæmpende træpaneler, stål i varme toner, egetræsgulve, industrielt design, gennemtænkt belysning: Ca. 30.000 m² kontorarealer fordelt på otte etager rummende op til 2.000 arbejdsstationer.

● Areal: 845-30.000 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.950-2.350 kr.
● Indflytning Q3 2025

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

CPH Pulse, Havneholmen 2, 2450 København SV

Første kontorbyggeri i København med højeste Plation-niveau i DGNB bæredygtighedscertificering. Flerbrugerhus med etageplaner med stor fleksibilitet, kan nemt indrettes til aktivitetsbaserede arbejdspladser. Kontorene på 7.-9. sal har adgang til fælles tagterrasse på 8. sal. 

● Kontorareal: 830-3.200 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.975-2.175 kr.
● Indflytning medio 2025

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Toldbodgade 12, 1253 København K

Nyistandsat kontorlejemål med fritlagte bjælker og ny behandlede trægulve i pakhus-ejeendom opført 1807. Lejemålet er beliggende på 2. sal og indrettet som et stort åbent rum med en god udnyttelse af kvadratmeterne og plads til omkring 16 arbejdspladser. Desuden mulighed for at etablere møderum.

● Areal: 224 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.750 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Gl. Trikotagefabrik, Artillerivej 86, 2300 København S

Totalrenoveret kontorlejemål i industrielt design, adgang til tagterrasse, plads til 135 arbejdspladser, rå rustikke lokaler med højt til loftet og unik udnyttelsesgrad. Fælles restaurant i bistro stil og mødelokaler i ejendommens underetage. Gåafstand til metro og gode p-muligheder ved ejendommen.

● Areal: 2.140 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.550 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Ny Østergade 20, 1. og 2. sal, 1101 København K

Kreativt citykontor midt i byens puls fordelt på 1. og 2. sal, forbundet med en intern trappe. 1. sal er oplagt at benytte til mødecenter, kantineområde samt loungeområder, 2. sal er aktuelt indrettet med storrumsmiljøer, hvilket muliggør en særdeles effektiv indretning med mange arbejdspladser.

● Areal: 1.139 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.900 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

 

 

Tromsøgade 2, 2100 København Ø

Nyopført flerbrugerhus fra 2023, en del af The Union-konceptet. Bæredygtigshedscertificeret med højeste DGNB Platin beliggende ved Nordhavn St. med et væld af faciliteter: Digital reception, barista, frokostlounge/kantine, mødecenter med 9 møderum i var. størrelser samt bade- og omklædningsfaciliteter.

● Areal: 425-2.197 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 2.100-2.250 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Woods Office, Strandvejen 102-104, 2900 Hellerup

Kontorlejemål i den historiske remise på Strandvejen, centralt i hjertet af Hellerup. Moderne indretning med fleksible og individuelle planløsninger, stor tagterrasse med imponerende Øresunds-udsigt, Fine p-muligheder på ejendommen. Indretning aftales nærmere med lejer, i dag primært storrum.

● Areal: 796 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.650 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

 

Lyngbyhus, Lyngby Hovedgade 4, 2800 Kgs. Lyngby

Totalrenoverede kontorer med lækre fællesfaciliteter i Kgs. Lyngbys skønne grønne omgivelser. Eatery, bemandet reception, mødecenter og loungeområder, mulighed for leje af p-pladser, cykelparkering, badefaciliteter/omklædning. Nabo til den skønne Mølleå og gåafstand til Lyngby St..

● Areal: 414 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.600 kr.
● Indflytning marts 2025

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

WTC Ballerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Nyopført kontortower med levende lobby med reception, lounge med café, kantine, fitness, healthcare, mødecenter. Mulighed for all inclusive kontorpladser, worksuiter med plads til 4-10 arbejdspladser og servicerede lejligheder. DGNB certificeret sølv. Kontorlejemål i urban stil med trægulve, rå betonsøjler, fritlagte spirorør.

● Areal: 354-3.291 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.425-1.500 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet 

 

Find flere af fremtidens nye spændende Gen Z-kontormuligheder her

 


Læs mere her:
Workdesign.com: Preparing your office for Gen Z
Archdaily.com: What is Gen Z looking for in the workplace
Wwt.com: Ready or not, Gen Z is transforming the workplace
Workdesign.com: Modern strategies for Gen Z-centric workplace design

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo